beats by dre cheap

DA UBIJEM MONOTONIJU...

Kod mene nema nikada monotnije, ali na blogu možda malo i ima. Osvrt za osvrtom, kritika za kritikom, ajde reko da napravim neku listu kao TOP NEKOLIKO NAJOČEKIVANIJIH FILMOVA u ostatku godine. Ranije sam to radio, već duže vrijeme nisam, pa idemo sad opet.

1. Pošto je već sada na vrhu ljestvica po zaradi, djeluje ambiciozno i preje*eno, a režirao ga je briljiantni Denis Vileneuve, Blade Runner 2049 možda nije ispunio očekivanja sa zaradom, ali ovako inače, mislim da će film da oduva!!!

2.The Foreigner - novi je to film nama dragog, predragog glumca uz kojeg smo odrasli, Jackie Chana, ali ovoga puta mislim da je u pitanum mrtvo ozbiljna situacija. Nema zaje*avanja.
3.Čitao sam knjigu i brutalna je. Hladna, puna preokreta, stravična... Film šalje vibru da će biti jednako dobar. ''The Snowman'' uskoro izlazi i u kina blizu mene i već mi je na listi za pogledati.

4.The Killing of Sacred Deer - nakon njegovog prošlog ''The Lobstera'' i uvrnutog ''Dogtootha'', ovaj grčki reditelj je unikat nad unikatima. Jedva čekam da vidim šta je sad spremio.
5.Saw 8 - nazovite me ludim, ali mislim da će ovo biti ona prava ''bezmoždana'' zabava koja će vratiti sjaj franšize.

6.Murder on the Orient Express - mislim da su pretjerali sa neonskim svjetlima u trejleru i na posterima, ali ovaj adaptacija krimića Agate Kristi, ima da oduva, upamtite.

7.Three Billboards Outside Ebbing, Missouri - kako će o ovom filmu da se priča. Mislim čak da će biti jedan od onih potcijenjenih filmova koji će steći kultnog klasika.

8.Malac Jacob Trembley je napravio itekakav ulaz u svijet glume sa ''Sobom'' i nakon toga posluženi su mu, ne baš najbolji filmovi. Mislim da sa ''Wonder''-om će napraviti wonder. Jedva čekam.

9. Nisam stavio nijedan animirani, nijednu komediju, ali ''Ferdinand'' ima sve. I mislim da će biti prava, prava poslastica, i za djecu i za odrasle.

10. Evo jedne sci-fi komedije - Downsizig. Poprilično otkačena ideja, a Matt Damon i Kristen Wiig su tu da glume, a Alexandar Payne da režira. Za sada kupi fine kritike. Ja jedva čekam da vidim šta stoji iza svega.


District for the Movies
http://dftm.blogger.ba
11/10/2017 00:40