beats by dre cheap

SRETAN TI OSMI ROĐENDAN, BLOGU!

- Ljubitelj filma, književnosti i teatra od malena. Osmi razred, februar mjesec, nekad uvečer sam gledao sa sestrom i bratom tada iznajmljen film iz videoteke pod nazivom ''Julie&Julia''(pravi filmofili znaju o kojem je filmlu riječ) i insipirisan likovima odnosno pričom, započnem i ja nešto piskarati. Inspirisan nazivom sci-fi trilera ''District 9'' i ovaj blog dobije neki sličan naziv.

- Ispočetka poprilično nevješt, sa skormnim ''kritičarskim'' vokabularom i slabim poznavanjem struke do toga da danas brojim dosta uspjeha iza sebe, za koje je dijelom vezan i ovaj blog odnosno ovo detaljno poznavanje filma. Da ne bih sada detaljno zalazio u svoju biografiju i sve ove godine iza mene, navest ću sada samo da pišem za austrijsko/bosanski magazin Kosmo i da moja četvrta knjiga uskoro izlazi...

- Za ovih osam godina, pogledao sam više od 1400 filmova i napisao isto toliko osvrta. Upoznao sam i mnogo ljudi, neke s namjerom, neke sasvim slučajno, a koji su već odavno pratili moj blog. Uglavnom, mnogo lijepog mi je donio blog, a ja se nadam se ćemo još dugo trajati i da ću na ovaj način ostati u kontaktu s mnogim ljudim širom bivše države. Prije nego li još jednom poželim blogu sretan rođendan, svakako bih vam predstavio nešto što možda ne liči na mene; nešto što odudara od ovakvog vida ''posla'', ali je donekle vezano za film, odnosno glumu ili pisanje scenarija. U pitanju je moj instagram profil čiji ću link okačiti dole ispod, a svakog dana broji sve više i više followera. Humornog je karaktera i nadam se da ćete uživati :)

OMEROVCA
SRETAN TI OSMI ROĐENDAN, DISTRICTM-U

District for the Movies
http://dftm.blogger.ba
12/02/2018 18:32