beats by dre cheap

OPROŠTAJNI POST

- Ljudi moji, svi koji ste često navraćali na blog i pratili moje osvrte na filmove, nakon dugih osam i po godina i preko hiljadu četiristo pogledanih filmova i isto toliko napisanih postova, vrijeme je da se dostojanstveno oprostim od ovog vida komunikacije s ljudima i kažem posljednje zbogom svom blogu.

- Možda ste primijetili da sam u zadnje vrijeme jako rijetko aktivan s objavljivanjem sadržaja na bloggeru, a glavni razlog tome su mnoga dešavanja kako u mom privatnom, tako i u poslovnom svijetu. Neću vas zamarati detaljima, ali pored posla kojeg sam dobio u jednom austrijsko-srpskom magazinu te fakultetskih obaveza, trenutno radim na jednom tv-projektu, a popularnost mog instagram profila @omerovca i traženost moje knjige ne jenjavaju. Posvećen tome, odlučio sam da okačim tastaturu i miš o zid i pozdravim se sa onim što sam stvarao osam godina i svemu lijepom što mi je ovaj blog donio.

- Sa mnom možete ostati u kontaktu preko mog fb profila ili instagram profila, a da li ću se ikada više javljati ovim blogom, sumnjam... Do tada, ostajte mi zdravo, dobro i nasmijano.
 

District for the Movies
http://dftm.blogger.ba
06/06/2018 01:28